Pàgines

diumenge, 13 de desembre del 2015

Sessió ciclisme 12 desembre 2015

Sessió de ciclisme on  els més grans  ja han començat a fer 10km en grup i els petits.... Super circuit de agilitat !!

El fred comença a passar factura en les mans de tots ells, però tot i això segueixen atope !!

Així que posarem unes RECOMANACIONS per tal de que el fres no sigui un impediment per a seguir passant-ho genial a les sessions!!!






BUFF: molt important  ja que evita que el coll tingui fred, una pard sensible del cos, i així evita possibles refredats.



 

GUANTS: es recomana que no siguin de llana ja que rellisquen amb més facilitat, en canvi els que están preparats per a l'activitat, són d'un material antilliscant.

- aquests són bons per al fred i per possibles rascades amb el terra, pared, roda ...



JAQUETA: s'aconsella que no sigui una jaqueta molt grossa ja que si és així redueix la movilitat.
 Hi han jaquetes específiques de ciclisme o d'altres que són neutres i es poden fer servir tant per ciclisme com per atletisme.




PANTALONS: no està prohibit venir amb uns pantalons com els de la fotografia, però sí que s'ha de dir que són molt incomodes per a fer l'activitat, redueixen la movilitat de les cames i al pujar i baixar de la bici s'enganxen amb el sillin, així que s'aconsella utilitzar unes malles, i per ara per l'hivern, hi han que són amb forro polar a l'interior... molt calentes !!








AIGUA: Els nens, tot i tenir fret, tenen set, així que per tal de no passar les babes d'un a l'altre, es recomana que portin cada un una petita ampolla d'aigua o un bidó de bici.











MOLT IMPORTANT!!!  Els mocs irriten el morro Si no es netegen; i TOTS al llarg de la sessió en tenen!  No cal un paquet sencer per a cada sessió, pro sí que aniria be un a la butxaca, per a que ells mateixos se’ls puguin netejar




JA PODEU FER LA CARTA DEL REIS!!




 Per acabar, unes fotografies de la sessió....


















LA SETMANA VINENT MÉS I MILLOR!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada