Pàgines

dimecres, 20 de gener del 2016

2016


Comencem l’any  amb ganes, il·lusió i ganes de millorar !!

Els que ens segueixen  ho saben i els que no els hi expliquem, l’escola es va crear al Setembre amb un grup reduït de 16 nens i nenes de entre 4 i 10 anys; a dia d’avui, un trimestre més tard,  ja som més de 40 alumnes i sembla que la cosa va a més.

Cal destacar, la millora de TOTS ells, alguns començaven amb un bon nivell en totes les disciplines (natació, carrera i bici) i d’altres es desenvolupaven millor en alguna disciplina  en concret.

              Alguns exemples a destacar de la millora  són: en les sessions de bici, hem aconseguit treure les rodetes petites de les bicis dels més petits, els gran ja fan sortides de Kilòmetres i els mitjans ja tenen control de la bicicleta; a l’aigua: tothom ha perdut la por i han agafat confiança en sí mateixos (l’aigua ja no ofega!), s’ha millorat molt la tècnica, i en alguns casos, ja no fa falta material auxiliar de flotació per a desplaçar-se; en quant a la carrera, s’ha millorat molt la tècnica.

Els nens venen a aprendre però sobre tot a passar-s’ho genial !!

Per a ells és una activitat d’esbarjo però controlada per adults, ja que tant a les instal·lacions quan es fan les classes de piscina i carrera, com a l’aire lliure amb la bicicleta, treballen aspectes tècnics però sempre combinats amb activitats lúdiques, jocs i tècniques d’aprenentatge que fan que l’esportista tingui motivació extra per a realitzar l’exercici.


              -TOT AIXÒ HA DESENVOLUPAT EN LA CREACIÓ D’UN GRAN GRUP D’AMICS, COMPANYS D’ESPORT I PER ALGUNS UNA GRAN FAMILIA.


NOTICIA:  ja estem fent la prova dels monos de competició per saber les talles de cada nen!!



 

             
*Aquests no seran els definitius, només és per a saber la talla, els colors seran diferents, però amb les imatges podeu veure lo guapos que estan. Aquí teniu algun exemple. 
Recordem que les sessions són els dimarts i dijous  el primer grup de 17 a 17:45h i el segon grup de 17:45 a 18:45h; i els dissabtes al matí de 10 a 12h

En les tres modalitats que practiquem, dividim el grup per nivells i edats per a que tothom es tregui el màxim de profit de si mateix i n’aprengui, ningú es queda estancat en un grup al qual no correspon.

Obrim les portes per a que vinguis a provar les nostres sessions, veuràs com t’hi quedaràs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada